Kristillisdemokraattien vaaliohjelmaan kannattaa perehtyä

Eduskuntavaalikampanjointi alkaa pikku hiljaa kuumeta. Ollaan miettimässä tuleeko ilmasto, maahanmuutto, sotu- vanhus- vai varhaiskasvatusvaalit. Tuli vaalit mitkä hyvänsä, toivoisin että ihmiset ajattelisivat sitä, mitä mikäkin puolue on tehnyt vaalien välillä. Onko odotukset vastanneet siihen, miten viime vaaleissa luvattiin, kenties muutettu toimintamuotoja, myönnetty virheitä ja voitu niitä korjata. 

Kristillisdemokraatit lanseerasi 2015 Asmo Maanselän johdolla Kannustava perusturvamallin, jossa kansalaisten tulot kootaan yhteen rekisteriin ja työntulosta tulee aina kannattavaa. Hiljattain kävi ilmi, ettei työnteon halukkuus lisääntynyt hallituksen perustulokokeilulla. Tämän Kristillisdemokraatit tiesivät, mutta meitä ei kuunneltu. 

Vanhusasioista KD piti huolta viime kesänä keräten vanhusasiavaltuutetun tehtävään kansalaisaloitteeseen nimiä. Riittävästi kiinnostusta ei ilmaantunut. Nyt kun ongelmia tuli, asiat otetaan uudelleen esille. 

Politiikka on tekoja, rehellisyyttä, asioihin perehtymistä ja heittäytymistä. Toimimme heikomman puolella, jokaisen ihmisarvo on meille tärkeä; myös syntymättömän lapsen. Politiikka vaatii sitoutumista ja johdonmukaista toimintaa. Sari Essayah valittiin luotettavimmaksi puolueen puheenjohtajaksi. Miksi tämä ei näy kannatuksessamme? Nyt hyvä ystävä, valitse vaihtoehto johon voi luottaa. 
Suosittelen tutustumaan tarkemmin KD-n vaaliohjelmaan www.kd.fi

Tässä otteita lyhyesti: 

1000 uutta ammattilaista päivähoitoon.
Päiväkotien henkilöstömitoitus on korjattava ennen kuin varhaiskasvatuksen laajentamista voidaan suunnitella. 
1000 uutta poliisia.
Seksuaali- ja väkivaltarikosten rangaistuksia kovennettava.
Omaishoidon tukeen korotus ja verovapaaksi.
Leikkaukset kansaneläkkeisiin peruttava.
Lapsilisään 1000 euroa vauvarahaa kertakorvauksena. 
1000 uutta hoitajaa vanhustenhoitoon.

#suomiluottaa #kristillisdemokraatit #nytonaikavaikuttaa #ekvaalit2019